Thursday, September 8, 2011

.: dunia semakin mahal :.


assalamualaikum korunk semuaaa...


masih dalam mood raya ? mau keje tapi malas ??
taip ON MALAS dan hantarkan ke 8888 ...
hahaaa.. cikbee melalut dah ni...
ohkeyhhh seteret to da point k...



korunk tak rasa tension tak hidup di dunia zaman sikalang ni??? iyelah, mana tidak nye,
gula dah mahal...
tepung dah mahal...
ayam dah mahal...
minyak dah mahal...
senang kata semua dah mahal lah...


ni haa, yg terbaru, 15 september ni, kepada insaninsan yg pakai talipong semua kene bayar extra dah...
pakai talipong pon dah dikene kan tax woooooo...jangan memain kauuu...haiiyoooo...
hebat kan dunia sikalang...???
semua dah naikk...


lagi satu,, khursus nikah pon dah naikk weeeiiii...
taon lepas rm50 jek.. sikalang rm70.. yeeehhaaaaa...
kalo ton depan tidok tahu lah cikbee brape rege nyeee... ok, sesape duk area bachok kelantan,
28 & 29 ni ada satu slot pra-perkhawinan tau.. kalo sesape nak attend,
sila dapatkan borang di Balai Islam Lundang keyhh...
jumm sesame pergi khursus pra-perkhawinannn..
hoyeehhhhhhh....



nota mata :: cikbee xbrapa sihat, 
korunk doa2kan agar cikbee cepat2 sembuh ye.. 
saayang korunk... :)

till then..
pappaaaaiii....
















2 comments:

~Nana 귀여운~ said...

nih yang maleh nk dok kt bumi nih..saya nk dok kat planet marikh la...bleh dakk ?? huhuhuhu :D

budakijaupendek said...

kursus nikah mhal ek ?
dulu dgr crte murah. huhu