Wednesday, March 16, 2011

.: peliK pEranGai peRempUan niE :.

assalamualaikum & hi korunkkorunk...

dipetang yg buhsan ini, mau cayer menceritakan something yg pelik mengenai sifat pompuan ni...
meh cayer citer kan ea... kengkadang cayer pon xpasti pe sebab musabab nyer... meh bace..!! 


SUKA MERAJUK... ntah knapa, mmg dah sifat pompuan kot yg suka mrajuk tak tentu hala tuju ni... kengkadang sian kat para bf kaum pompuan nih.. jenuhlah depa memujuknye tapi tak jugak reda majuknye itu... segala bagai bf kluarkan skill memujuk masingmasing namun tak jugak mkn saman... cayer pon heran.. tapi tu lah pompuan... ye tak...?? selagi tak perang besar tercetus selagi tu lah dia merajuk.. dan bila si bf buat tak endah,, baru lah terhegehhegeh mau berbaik balik a.k.a tak mau mrajuk dah... mulalah buat suara ngadengade bajet cumil kat bf memasing... hee.. pompuan pompuan... tapi cayer pon pompuan...


SUKA MEMANJANGKAN CERITA... haaa,,, ni satu lagik masalah org pompuan nih.. eee geram oo..!! depa ni, suke sangat memanjangkan cerita yg ntah pape.. ye la, bila ada problem tu, mulalah dia menyakitkan kepala encek bf memasing.. cakap tu la, cakap ni la.. padahal benda tak da pape pon... saje je nak suroh bf depa sakit kepala.. heee.. pompuan pompuan.. tapi cayer pon pompuan...


SUKA BUAT ORANG JADI SERBA SALAH... heee,, bab ni cayer expert.. hahaha.. gurau je ohkeyhh...!! ni lah pompuan.. suker sangat buat para bf rasa bersalah... 
contoh;
                              gf :: u, i bosan ni.. sampai hati u tak sms pon i..
                              bf :: sorry syg... i ada class tadi.. was bz la...
                              gf :: u dah tak sayang kat i ea... sampai hati u.. buat suara sedey
                              bf :: (blurr n sudah mula rasa bersalah) 

haaa.. tu contoh yg teringkas aje ye.. heee.. ha?? ape senyum sengsorang.. mesti korunk dah lalui gak situasion ni kan... hee.. pompuan pompuan.. tapi cayer pon pompuan...


haa... smenarnye banyak lagi sikapsikap pelik pompuan nih.. 
tp yg di "bold" kan tu lah plg common pompuan buat.. heee.. ohkeyh lah... 


secara kesimpulannye,, 
depa ni bukan ape, pompuan just mahukan PERHATIAN aje dari bf dorang... tak lebih dari tu.. dorang buat sume tuh sb nak merasakan keambil beratan para bf terhadap dirinya saja.. itu saja.. diaorang buat perangai pon sebab nak memanjakan diri dgn org yg disayangi aje.. tak lebih dari itu.. naknak time pompuan nih jatuh sakit, mulalah berperangai pelik smpai bf pon tak tahu ape kene dgn gf nye... hee.. pelikkan pompuan nih...tp yg pasti  perempuan tidak akan COMPLICATED sekiranya lelaki yg tidak meng"COMPLECATED" kan keadaan... 
n sometimes girls need their own space.. 
yeahh,, sometimes... 




nota sisi :: cayer pon naik heran dgn sikap sendiri nih.. 
sb cayer pon pompuan..
for my special one, cayer mintak maap ohkeyh..
i need some space..
mukan angkasa lepas tau..
hehee..







2 comments:

chenzo said...

caya lah yang~~~~ ;)(ling ni tau)

syaBiebieY said...

eyh..
ling...
hehehe...
tu lah pompuan an..hehhee