Tuesday, March 15, 2011

.: bOleH taK janGaN SEKSII :.

assalamualaikum korunk

(^______^)

senyum seindah suria pagiee
padahal dah petang pon


ohkeyh lah... entri kali ni cayer mau emo siket... mukan ape, sakit mata kot.. cayer ni pompuan dah sakit mata.. yg lelaki ummmpphh,, makin syoksioott lahh... okeoke,, cayer mau citer sal pompuan jaman sikalang... SEKSI n SEKSA mata cayer oooo... bukan nk mengata tapi ini adlah kenyataan... it is okey if you're not wearing a TUDUNG if you nak pakai seksimeksi... ini tak... hadooooiiii... kepala tutup, baju sendatt terlampau, seluarnye pulak hadoiii makkk.... menampakkan pusat yang tak berapa nak shantek tuh...!!! BONCI haku..!! 


wahai wanita MELAYU yang beragama ISLAM... tolonglah berpakaian sopan sedikit.. sakit mata cayer... xrasa rugi ke pakai camtu... sumer mata bole tengok PREE2 aje.. kan rugi tuh.. ni cayer ni pompuan, seyes cayer cakap, kalo terserempak dgn awek camtu pon dua tiga kali cayer pandang tau... ini seyes..!! tak tipu ohhkeyhhh... sebab terpandang dan memandang tu adalah kerana bentuk tubuh wanita adalah hiasan yg terindah namun, secantikcantik perhiasan adalah wanita solehah... 


korunk bole bayangkan tak, ni pompuan yg tengok... kalo lelaki... tak ke menaikkkan ghairah tu... kot ye pon  nk seksiseksa sekalipon, xyahla tutup kapla tu... alangalang mau seksi kan... bior terbukak abis..!! heee.. 
okelah, for those yg bace ini entri, mintak tolonglah sesamae kita jaga adat dari segi pemakaian kita eaa... cayer mukan ape... cayer kesian dekat boys kat luar sana nun... letih kot diorang mau control nafsu memasing... sian la adikadik lelaki cayer, my sepecial one, my big bro n seangkatannya... mmgla xrugi setakat tengok aje kan... tapi yg tengok aje itulah yg menimbulka bencana sprti keskes rogol, haruan makan anak n segala bagai... ni lah puncanye... betol tak...???


cayer pon takla sempurna mana, malah cayer juga in progress mau berubah kearah kebaikan dari segenap segi bcOz nobody is perfect..!! so korunkkorunk yg cayer kasehi,, mai kita berubah kearah kebaikan.. tak rugi pon tutup aurat.. makin untung ada tau...!!! ohkeyh lah... mau ke kenduri kawen sudaa...


till then,, 
papaiii..
=))    











2 comments:

wany said...

sebab beberapa orang yang buat macam tu, orang dah macam tak respect dengan perempuan bertudung..
ish3 ape la diorang ni.

syaBiebieY said...

sangat setuju dgn awak kan wany... bole diibaratkan disbkan nila setitik, rosak susu sebelanga.. kan... ape yg penting, kita jgn terlibat dgn sumer2 tu.. insyAllah.. =))