Wednesday, March 19, 2014

INTENSIF MAGNET KEKAYAAN DAN KEJAYAAN [IMKK] MAC 2014

Assalamualaikum.


Alhamdulillah, syukur cikbee dan suami mampu menghadirkan diri ke IMKK di The Mines minggu lepas.


Ramai yang tanya, berapa bayaran ? Makan dan tempat tinggal dia sediakan tak ? Senyum cikbee. Ini bukan "kursus" macam yang selalu kita buat tu. Ini kelas untuk kita belajar untuk kaya dalam penuh keberkatan. Memang orang gila-gila je nak datang sini. Hehe.


Cikbee tak nak cakap banyak, sebab ramai yang tak suka dengan mentor cikbee ni. Cikbee pun hairan. Kenapa sinis dengan DAO ? Apa yang mentor cikbee buat? Mungkin sebab DAO muitimillionaire, tu yang ramai orang dengki dan tak suka. Kan ?
Nasiblah mana yang tak suka beliau.
Tapi, cikbee dan suami suka sangat sangat dan sangatttt !!! Sebab apa? Sebab cikbee nak berjaya, kaya dan raya seperti beliau. Insha Allah dalam penuh keberkatan. Amin.


Ok, sebenarnyakan, anda wajib hadiri sendiri kelas beliau.
Barulah anda rasai apa yang cikbee rasa.
Dan selepas IMKK, sampai je kat rumah, banyak benda best yang berlaku !!
Masya Allah.. Alhamdulillah, syukur nya aku..




Ok, terimalah gambar cikbee yang comels ini. Hihi.
Perasan sangat kan !! Hehe

Jumpa lagi..
Insha Allah..
#SyabiebieyHalym

1 comment:

aura design said...

hai, assalamualaikum ni aura design. student dao amp imkk rkmj , like dan follow kita punya fb: aauradesign /aura alam