Friday, July 22, 2011

.: Bila aKad, bertudung Bila saNding, tudung ilang dah :.


assalamualaikum kawankawan...
selamat hari Jumaat, penghulu segala hari...

cikbee nak share story morry siket ni... nape ye,
bila time akad nikah mesti org perempuan Melayu pakai tudung.. tapi bila dah majlis, bersanding segala bagai, mesti tak pakai tudung..
ngape ea ???
even yg bertudung pon ada gak yg buat camtuh... naik heran cikbee pon ...
kalau retiss(artis) tu, mmg kebanyakkan camtu..
ini contoh ye...


time akad nikah...
p/s:: pic is credited to pakcik google

ni plak time sanding..tersembul dah pon rambut...
p/s:: pic is credited to pakcik google..


lain plak crita si artis pujaan cikbee ni...


time akad nikah bertudung...
p/s:: pic is credited to abg nara (http://beautifulnara.com)

time bersanding pon bertudung tauuu !!!
p/s:: pic is credited to abg nara (http://beautifulnara.com)

kalo nak kenal, tu lah Farah Af2...
cikbee suka dia..dia shantekk woooo....
okla, gegambar yg ditonton kan tu hanya lah contoh ajoo ye... 
tapi kebanyakkan retis ni camtu la.. 
on off..  on off.. 
korunk bole tgk dlm blog abg nara... tengok gambar retiss2 yg lain.. keyh...

n cikbee mau nanya lah siket, 
nape mesti on off time nikah ni ??
bole korunk citer siket ??
ce citer ce citer....



p/s:: cikbee pon bukannye baik sangat pon... 
till then
papai... 
lelaki sekalian, 
poie semayang jumaat nun..






1 comment:

cikkirahh ~ said...

betoii , pelikk !

mencemarkan tudung + apa motif mereka ?