Monday, July 25, 2011

.: BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ? :.






assalamualaikum korunkk...

teheee...
macam sronot je join segmen kan...
ni lah 1st time cikbee join segmen abg ben...
bagi pengomen yg nak komen tuh, korunk komen la yg membina ek...
kot kaler tak sesoai ka... header buruk ka.. tulisan kecik ka besau ka... kritik la yeh..
heeee...
selamat megkritik korunk...


nota lengan :: duk mengular dalam opis lagi..hahhahah



till then,,
papaiii..

hee,



psstt... !!
bagi yg kaw kaw punya...

8 comments:

(: gebangkembang :) said...

nice and simpel ^^


http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

mindaKhayaLan said...

nice n simple...

http://mindakhayalan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Dalila Diela said...

1st tQ sbb sudi singgah n kritik blog saya..

2nd kalau background tu ada gambar nmpak mcm chantek sket kot..x de la nmpak plain je kan..(pandangan saya jer k)..pas tu,x pyh ada word verification k..

K O R I E said...

hye. korie singgah komen^^
susunan dan keadaan blog kemas.
tulisan tu kurang sikit
hurm.. but korie suka tulisan ni
ikutlah yea. asalkan awak buat apa yg awk suka k ^^
nice to know u!

Goblogz said...

font tulisan perlu lebih jelas

dah folo n sila kritik blog saya

http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Tulisan untuk entri tukar kepada yg lebih jelas macam calibri. Warna kat bawah header, kat entri dan kat sidebar nii agak terang. So, apa kata pudarkan sikit.

Kotak komen pula tukar la jadi pop up comment.

Buang je la word verification tu.

Dan kalau nak memudahkan pengunjung. tukar la cbox kepada shoutmix. =D

Bereh set kito. Tegur menegur sesamo kito, ko gano?? Jange maroh2 deh. Hehhehe.

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

kemey said...

nice blog aq suke..tp awk bole baiki combination warna,juz pndapat x pakse..tats all=)
i follow u..


http://pencontengruang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali